Vurderer du en bedriftsavtale på bilvask?

Firmabiler er en del av imaget til bedriften din, særlig hvis bilen er godt profilert med bedriftens logo og identitet. Med et abonnement hos oss vil du alltid kunne kjøre rundt med en glitrende ren bil, samtidig som du tar godt vare på bilens levetid.

Test 3

De ansatte dusjer og fresher seg opp for å fremstå profesjonelle. Hvorfor ikke gjøre det samme med bilene? Vi har gunstige priser på firmaavtaler, og tilbyr både abonnement og "per vask" avtale, alt etter hva som passer dere best. Dersom dere har logo på bilene deres er det best at reklamen på fire hjul er ren og leselig, noe som er viktig for omdømmet til bedriften.

Tid er penger, derfor vil Glitra gjøre det effektivt og billig å ha ren bil. Kjør bilen bort til terminalen på utsiden av vaskehallen. Her blir skiltet lest, og porten går automatisk opp. Om du ønsker ditt favorittprogram så kjører du rett inn (bytt på skjermen om du ønsker noe annet). Vasken tar mellom 7-11 minutter og deretter kan du kjøre videre i en glitrende ren bil.

Med abonnement får dere en forutsigbarhet i vaskekostnader med en fast sum månedtlig, uavhengig av antall vask.

Med per vask blir dere etterfakturert for faktiske gjennomførte vasker i måneden.

Vi tilbyr betaling på faktura (EHF/epost).

Uansett hvordan du vil ha det får du full oversikt over faktura historikk og antall vasker utført på min side. Her blir det spesifisert hvor og når hvert registreringsnummer har blitt vasket, og hvilket program som ble brukt.

NB: Vi tilbyr ikke abonnement til foretak som driver med kommersiell passasjertransport. Ta kontakt for tilbud på "per vask" avtale.

Skal vi ta kontakt med deg?

Legg igjen din kontaktinformasjon under - så hører du fra oss!

Registrer ditt firma her

Stig rosa
Name
Stig Hartvigsen
Position
Key account manager
E-mail
Send e-post
20230515 DSC0172

Se andre aktuelle saker

Vi ekspanderer og er på utkikk etter nye lokasjoner

Har du en eiendom som kunne passet til vårt konsept, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi kan også bygge om eksisterende bygg/verksted/lagerhaller, og tar gjerne en uforpliktende samtale rundt mulighetene og hva som ligger i det for deg som grunneier.

Send oss tips

Anlegg Langrønningen 4