Hvilket vaskeprogram er rett for meg?

Vi tilbyr 4 forskjellige vaskeprogrammer, og hvilket du burde velge avhenger av blant annet hvor ofte du vasker, hvor skitten bilen er, hva slags skitt bilen har blitt utsatt for og lignende. Alle programmene våre inkluderer underspyling.

Vi har utviklet våre egne vaskeprogrammer for å få best mulig resultat på en effektiv og skånsom måte. Med abonnement så velger du ett favorittprogram, men kan når som helst bytte på skjermen før du kjører inn i vaskehallen - uten ekstra kostnad.

Standard vask (med børster)

Den perfekte hverdags vasken! Om du vasker bilen jevnlig, eller om bilen ikke er veldig skitten - så er dette den riktige vasken for deg. Vasken går raskt, og vil gi deg en ren og pen bil på kort tid.

Full pakke (med børster)

Vårt beste vaskeprogram! Er det en stund siden du har vasket sist? Eller har bilen kanskje vært utsatt for ekstra mye forurensing? Da er dette riktig vaskeprogram å velge. Her får du rett og slett full pakke!

Rask avspyling (uten børster)

Dette vaskeprogrammet er pH-nøytralt, og er utviklet for deg som har en forseglet bil (f.eks coating, voks o.l.). Vasker du veldig jevnlig og har godt beskyttet bil, er det mulig at det ikke er behov for sterkere forvask. Vaskeprogrammet inneholder skum, høytrykksspyling, avrenningsvoks og tørk.

Børsteløs pluss (uten børster)

Det beste alternativet for deg som vasker børsteløs. Her får du en god forvask som er utviklet spesielt for nordiske forhold, med effektiv rengjøring og en god tørk.

Forfatter: Ole Marius Landsverk

Se andre aktuelle saker

20230207 DSC3603

Vi ekspanderer og er på utkikk etter nye lokasjoner

Har du en eiendom som kunne passet til vårt konsept, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi kan også bygge om eksisterende bygg/verksted/lagerhaller, og tar gjerne en uforpliktende samtale rundt mulighetene og hva som ligger i det for deg som grunneier.

Send oss tips

Skreppestad Fasade