Hvilket vaskeprogram er rett for meg?

Vi tilbyr 4 forskjellige vaskeprogrammer, og hvilket du burde velge avhenger av blant annet hvor ofte du vasker, hvor skitten bilen er og hva slags skitt bilen har blitt utsatt for. Alle programmene våre inkluderer underspyling og har en pH verdi på under 11,5.

Blitz peugeot 2
Vi har utviklet våre egne vaskeprogrammer for å få best mulig resultat på en effektiv og skånsom måte. Med abonnement så velger du ett favorittprogram, men kan når som helst bytte på skjermen før du kjører inn i vaskehallen - uten ekstra kostnad.

Standard vask (med børster)

Den perfekte hverdags vasken! Om du vasker bilen jevnlig, eller om bilen ikke er veldig skitten - så er dette den riktige vasken for deg. Vasken går raskt, og vil gi deg en ren og pen bil på kort tid. Vaskeprogrammet er uten polering.

Tidsbruk: ca 8 minutter
Pris som enkeltvask: 229,-

Full pakke (med børster)

Vårt beste vaskeprogram! Er det en stund siden du har vasket sist? Eller har bilen kanskje vært utsatt for ekstra mye forurensing? Da er dette riktig vaskeprogram å velge. Her får du rett og slett full pakke med polering/voks!

Tidsbruk: ca 11 minutter
Pris som enkeltvask: 299,-

Rask avspyling (uten børster)

Dette vaskeprogrammet er pH-nøytralt, og er utviklet for deg som har en forseglet bil (f.eks coating, voks o.l.). Vasker du veldig jevnlig og har godt beskyttet bil, er det mulig at det ikke er behov for sterkere forvask. Vaskeprogrammet inneholder skum, høytrykksspyling, avrenningsvoks og tørk.

Tidsbruk: ca 6 minutter
Pris som enkeltvask: tilbys kun til abonnementer

Børsteløs pluss (uten børster)

Det beste alternativet for deg som vasker børsteløs. Her får du en god forvask som er utviklet spesielt for nordiske forhold, med effektiv rengjøring og en god tørk.

Tidsbruk: ca 10 minutter
Pris som enkeltvask: 249,-

Vi bruker sesong tilpasset kjemi for å få mest mulig effektivt resultat basert på skitten som bilen blir utsatt for. For å se datablad, kan du trykke på linkene under.

Vinteroppsett:

ForvaskLahega
Biorol 806
pH 11
Forvask
Felg
Lahega
Greenium Automattvätt Felg

pH <11,4
Skum
Lahega
Greenium Snøskum

pH 10-11
Børster
Lahega
Greenium Borstschampo

pH 10-11
Polering
Lahega
Greenium Automattvätt Premiumvax


Avrenning
Lahega
Greenium Glanstørk


Forfatter: Ole Marius Landsverk

Se andre aktuelle saker

20230207 DSC3603

Vi ekspanderer og er på utkikk etter nye lokasjoner

Har du en eiendom som kunne passet til vårt konsept, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi kan også bygge om eksisterende bygg/verksted/lagerhaller, og tar gjerne en uforpliktende samtale rundt mulighetene og hva som ligger i det for deg som grunneier.

Send oss tips

Anlegg Langrønningen 4