Hvorfor Glitra skiller seg ut fra andre aktører

Glitra består av et lidenskapelig team som brenner for gode kundeopplevelser og produktutvikling. Vi har hatt et ønske om å utfordre den etablerte bilvaskbransjen, noe vi har klart å få til. Her skal du få 5 gode grunner til å gjøre deg skråsikker på riktig valg!

346657760 1178498599499300 5767509984124560312 n

1. Ubegrenset vask 24 timer i døgnet - til fast lav månedssum

Visste du at jevnlig vask av bil er ekstremt viktig for å unngå rustdannelse og lakkskader?

Regelmessig bilvask bidrar til å fjerne skitt, salt, olje, støv, insekter, fugleskitt og andre forurensninger som kan skade bilens lakk. Disse forurensningene kan inneholde syrer eller skarpe partikler som over tid kan forårsake lakkskader og korrosjon. Ved å fjerne dem regelmessig, opprettholder du en beskyttende overflate og forlenger levetiden til lakken.

Med ubegrenset antall vask til fast pris hver måned, får du også forutsigbarhet. Uansett hvor du er i landet, er våre vaskehaller åpne året rundt!

2. Valgfritt vaskeprogram

Vi i Glitra er ikke tilhengere av forskjellsbehandling. Vi er for likhet! Derfor kan du velge akkurat det vaskeprogrammet du selv ønsker, uten ekstra kostnad. Ønsker du børsteløs vask? Eller kanskje du trenger en skikkelig børstevask for å bli kvitt fugleskitten? Samma det, prisen er jo den samme uansett! Du kan altså fritt bytte mellom alle vaskeprogrammer hos oss, og er selvsagt ikke «låst» til noe fast program. Bytte program gjøres enkelt på skjermen utenfor vaskehallen før du kjører inn.

3. Fri tilgang på alle lokasjoner i Norge

Skal du flytte? Eller kanskje på ferie? Sving innom oss og gi bilen din en vanvittig bra opplevelse på veien, da vel!

Som Glitra-kunde får du tilgang på alle våre mange lokasjoner rundt om i landet. Og vi har virkelig mange! Vi er ambisiøse og satser i et høyt tempo, og akkurat nå kan du faktisk velge blant over 50 automatiserte vaskelinjer. Lurer du på om vi er i nærheten? Klikk her for kartet over alle våre lokasjoner.

4. Bindingstid? Aldri hørt om!

Hos oss får du abonnement på bilvask – helt uten bindingstid. Hos Glitra er vi så sikre på at du vil bli fornøyd og bli hos oss, at vi aldri vil binde deg opp til noe. Må bilen plutselig på verksted? Null stress! Du kan si opp avtalen når som helst, vi er her for å gjøre livet ditt enklere.

5. Gode miljøtiltak

Vi er miljøhelter! Vi i Glitra er opptatt av å ta vare på miljøet vårt, og har derfor gjennomført flere tiltak på vaskehallene våre for å begrense preget på miljøet. En del av vår praksis er at vi bruker oljeutskillere i hallene, for å sikre at olje og andre forurensende stoffer ikke kommer ut i avløpssystemet. Oljeutskillere brukes til å separere olje, kjemikalier, asfaltrester og fett fra vannet som brukes i vaskeprosessen. Avfallet fra oljeutskillere leveres til godkjente deponier for riktig håndtering av miljøfarlige stoffer.

Vi har også implementert vannsirkulering mange steder for å redusere vannforbruket med over 80%.

Det betyr at når du vasker bilen din på en av våre lokasjoner, kan du ha knallgod samvittighet for at du er en del av vår miljøbevegelse!

Forfatter: Carina Amundsen

Bli abonnenet Se andre aktuelle saker

346825654 765516261730407 312456671150727558 n

Vi ekspanderer og er på utkikk etter nye lokasjoner

Har du en eiendom som kunne passet til vårt konsept, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi kan også bygge om eksisterende bygg/verksted/lagerhaller, og tar gjerne en uforpliktende samtale rundt mulighetene og hva som ligger i det for deg som grunneier.

Send oss tips

Anlegg Langrønningen 4